Organisme Autònom Conservatori de Música Isaac Albèniz de la Diputació de Girona
Dimarts 18 de gener de 2022
ON SOM  |  INTRANET  |  CONTACTE
Estem a: Inici // Formacions Corals I Instrumentals // Cor De Cambra Diputació De Girona
formacions corals i instrumentals

Cor De Cambra Diputació De Girona


El Cor de Cambra de la Diputació de Girona va néixer l'any 2003, amb la voluntat de treballar amb un alt nivell d'exigència, tant el repertori a capella com el repertori amb orquestra.
Va ser dirigit inicialment per en Lluís Caballeria, i posteriorment per la Montserrat Meneses i fins el mes de desembre de 2019 per Pablo Larraz. Actualment treballa sota la direcció d'Isabel Mantecón. A més, ha comptat amb la col·laboració de directors convidats com Christian Curnyn, Xavier Sans, Josep Cabré, Carles Magraner, Josep Prats, Xavier Diaz-Latorre, Xavier Puig, Jordi Mora, Oriol Rosés, Lluís Vilamajor...
El seu repertori inclou des de la polifonia del Renaixement, fins a obres contemporànies de Jazz (Clavells Vermells d'Agustí Fernández), musicals (Pinsans i Caderneres , musical de Xavier Albertí) fins a obres del gran repertori coral clàssic (Bach, Mozart, Bernstein...)
Entre d'altres cal destacar les actuacions del cor al Festival de Músiques Religioses de Girona, a la Setmana de Música Religiosa de Perpinyà, a l'estrena de l'obra Clavells Vermells del compositor Agustí Fernàndez a l'auditori de Girona, l'estrena també de l'obra Pinsans i Caderneres, musical de Xavier Albertí, al teatre municipal de Girona i al Festival del Grec a Barcelona. La interpretació conjuntament amb el Cor de l'Auditori de Lleida dels Chichester Psalms de L. Bernstein a l'auditori Enric Granados de Lleida, la participació en el Messies participatiu que organitza la Caixa de Pensions de Barcelona.
Han interpretat l'obra Membra Jesu Nostri de D. Buxtehude a Girona i a la Basílica de Montserrat dins els actes de la Setmana Santa de 2010.
Durant l'any 2011 van interpretar That's all jazz, a l'Auditori de la Mercè de Girona i a l'Auditori Narcís Monturiol de Figueres, convidats per Joventuts Musicals d'aquesta població. Van participar al Cicle del Conservatori amb peces sacres del romàntic anglès (Elgar, Parry, etc), que posteriorment van interpretar dins el Cicle de Música religiosa a Granollers. Conjuntament amb el Cor Ciutat de Mataró van oferir un concert a la capital del Maresme dedicat al període romàntic alemany, amb lieds de Brahms, Schumann i Mendelssohn. Durant l'estiu, el cor de Cambra va participar a la 3a edició del Festival de Tavèrnoles ambl'obra Laudate pueri, de Haendel.
Ha interpretat també Música sacra francesa amb el Rèquiem de G. Fauré com a obra destacada.

El Cor de Cambra de la Diputació de Girona és membre de la FCEC (Federació Catalana d'Entitats Corals).


Agenda d'activitats
  gener 2022
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
           

ON SOM  |  INTRANET  |  CONTACTE
Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona -  Tel.972 20 01 29 / 972 20 41 45  -  Fax 972 22 41 14
conservatori@cmg.cat  -  Avis Legal  -  Política de Privacitat  -  Crèdits  -  Cookies