Si no veu correctament la nostra Newsletter, faci clic aquí
Newsletter juny 2012


 

GUITARRADA A SANTA COLOMA DE FARNERS


Un any més, els alumnes de guitarra han participat a la Guitarrada acompanyats dels professors Pilar Peraferrer i Roger Tapias. A més dels alumnes del Conservatori, la XII guitarrada ha comptat també amb estudiants de les escoles Gymusic Barcelona, l'Escola municipal d'Olot, el Casino Menesetral Figuerenc, l'Escola de Música Pep Ventura, l'Escola municipal de Vidreres, l'Aula de Música de Sils i l'Escola municipal Josep Carbó. Després d'assajar conjuntament durant tot un cap de setmana, van presentar un concert el 27 de maig a l'Auditori Municipal de Santa Coloma de Farners. El programa va constar d'algunes de les obres més conegudes del món cinematogràfic, com Chim Chim Cheree, de Robert B. Sherman, Romeu i Julieta, de Nino Rota, Els set magnífics, d'Elmer Bernstein, E.T., de John Williams, Raindrops kepp Fallin'on my Head, de Burt Bacharach i Star Wars, també de John Williams.  


CONCERT DE CANT CORAL A L'AUDITORI JOSEP IRLA

Els alumes de Cant Coral van actuar a l'Auditori Josep Irla de la Generalitat de Catalunya sota la direcció de la seva professora, Jorgelina Giordano. Amb aquest acte, que va tenir lloc el divendres 1 de juny, els alumnes van fer una bona demostració de tot el que han après . D'aquesta manera, s'han acomiadat del curs 2011-2012.ANEM AL CINEMA AMB ELS ALUMNES DE CANT

Els alumnes de cant van portar el públic de l'Auditori Viader al món més universal del cinema en el seu darrer concert d'aquest curs. Dirigits per la professora Carmen Rodríguez i vestits per a l'ocasió, van posar a l'escenari de l'Auditori Viader les bandes sonores d'algunes de les pel·lícules més emblemàtiques del cinema, com La Ventafocs, Els miserables o Peter Pan.


L'ESCOLA CORAL, A LA FESTA SOLIDÀRIA DE LA GENT GRAN


Els alumnes de cant coral van participar a la IV Festa Solidària "Apadrinar un avi", organitzada per Càritas Diocesana de Girona. El programa de Gent Gran de Càritas Diocesana de Girona va tenir lloc el divendres 8 de juny a l'EspaiCaixa Girona. A més dels alumnes de l'Escola Coral, dirigits per la professora Jorgelina Giordano, hi van participar també joves ballarins de l'escola Evolution Dance Center i d'altres del col·legi Pare Coll.


20 ALUMNES ACABEN EL GRAU PROFESSIONAL


Una vintena d'alumnes acaben aquest curs el Grau Professional, és el cas de Daniel Comadevall (violí) Cristina Marquès (piano), Iris Serra (flauta travessera), Alba Puig (piano), Estel Rodríguez (clavicèmbal), Maria Vázquez (trombó), Jana Boadas (cant), Josep Gallego (guitarra), Nereida Pujol (violoncel), Alexa Ruscalleda (violoncel), Joan Naspleda (flauta travessera), Oriol Illa (violí), Joan Roca (clarinet), Roser Serrano (violí), Clara Canimas (fagot), Júlia Pensato (trompa), Lluís Casanova (clarinet), Eloi Enrique (oboè), Ànnia Pons (violoncel) i Daniel López (saxòfon). Enhorabona a tots i sort als que faran la prova per entrar al Grau Superior.


L'ESGLÉSIA DEL CARME ACULL EL CONCERT DE VIOLES DA GAMBA

L'Església del Carme va ser l'escenari per presentar el concert de violes da gamba a càrrec dels alumnes del Conservatori de Girona i Perpinyà, arran de l'intercanvi entre els dos centres. Després d'assajar durant tot el dia, van presentar un concert a les cinc de la tarda. Tant els alumnes com els coordinadors, els professors Pau Marcos i Christian Sala, es van mostrar satisfets pels resultats del treball.LA COBLA ACOMIADA EL CURS AMB OBRES PRÒPIES

Els alumnes de Cobla van acomiadar el curs amb un concert el dia 5 de juny. Dirigits per Francesc Cassú, van sorprendre el públic amb obres creades per ells mateixos. Una vegada més, van demostrar la seva capacitat per interpretar obres ben diverses, com Ària de la reina de la nit, adaptació de La Flauta Màgica, Sardana o Nocturn per a cobla.


PASSEIG D'ESTIU


El Cor de Cambra de la Diputació de Girona i el Cor Ciutat de Mataró van oferir el concert Passeig d'estiu, dirigits per Pablo Larraz i Jordi Lluch Arenas. Amb un auditori de la Mercè gairebé ple, van presentar obres de Mendelssohn, Brahms i Schumann. D'aquesta manera, acomiadaven un curs on han ofert actuacions arreu de Catalunya, des de Girona a Vidreres, passant per la Universitat de Barcelona o la Sagrada Família


EL CONSERVATORI PARTICIPA A LA FESTA DEL BARRI DE LES PEDRERES


La Festa Major del barri de les Pedreres, que es celebra anualment al mes de juny, ha comptat enguany amb la participació d'alumnes del Conservatori. D'aquesta manera, divendres, 22 de juny, van actuar dos grups de cambra formats per les violinistes Laia Canal, Maria Cuatrecasas i Carme Cavalleria i per Albert Madrenys, oboè; Marc Pielies, clarinet i Aniol Costa-Pau, fagot. El programa va incloure obres de Bella, Moor i Mozart. Després del concert, es va fer un homenatge als avis de més de 90 anys del barri. Per molts anys!


FINAL DE CURS DE NIVELL ELEMENTAL


Els alumnes de Nivell Elemental van acomiadar el curs el dia 21 de juny amb una festa al Pati de la Casa de Cultura. L'acte va comptar amb l'actuació de l'Orquestra de corda i la Banda de Nivell Elemental, dirigides per Eszter Schütz i Lluís Caballeria. En acabar, el director de l'AMPA, en nom dels pares i mares d'alumnes i del personal del PAS, va agrair a l'equip directiu el treball realitzat fins ara, ja que acaben la seva tasca per donar pas al nou equip directiu que entrarà el dia 1 de juliol.


BON ESTIU!!


Bon estiu i fins al curs 2012-2013!!


Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona -  972 20 01 29 / 972 20 41 45  -  972 22 41 14
www.cmg.cat -  conservatori@cmg.cat


- Consulta la nostra política de privacitat.
- Per a qualsevol consulta o comentari fes clic aquí
- Si vols donar-te de baixa del nostre Newsletter, fes clic aquí