Si no veu correctament la nostra Newsletter, faci clic aquí
Newsletter gener 2015


 

ARRIBA LA SETMANA CULTURAL


Un any més, torna la Setmana Cultural al Conservatori. Del 14 al 21 de febrer, les classes s'aturaran per donar pas a tota mena d'activitats. Classes magistrals, concerts, tallers, sortides, audicions... són a punt per fer d'aquesta setmana un espai diferent on tots els alumnes, acompanyats dels professors, coneguin noves formes d'aprendre música.


COMENÇA EL CICLE DE CONCERTS


El Cicle de Concerts del curs 2014-2015 ja ha començat. El mes de gener, els alumnes Linus Montolio (piano) i el duet format per Lluís Casanova (clarinet)  Elisabet Barroso (piano) van omplir l'Auditori Viader. El mes de febrer tindran lloc nous concerts per a tots els públics:

- 5 de febrer. Concert d'exalumnes. "De padrí a fillol: Música de Telemann i Carl Philipp". Ànnia Fuentes (flauta de bec), Tomoko Matsuoka (clavicèmbal) i Leticia Ballesteros (viola). Auditori Viader (20h)

- 10 de febrer: Temporada de Concerts. "Els grans clàssics de la música per a cobla". Cobla del Conservatori. Direcció: Francesc Cassú. Auditori Viader (20h)

- 15 de febrer: Concerts Familiars. "El Carnaval dels animals". Alumnes de conjunt de 1r i 3r curs de grau professional. Direcció: Tània Parra. Auditori Viader (12h)

- 16 de febrer: Concerts Familiars: "Quixoteràpia". Josep Bracero, Albert Romero, Laia Martí, Maria Juan, violes. David Marcé i Arnau Puig, actors. Centre Cultural la Mercè (18h)

- 20 de febrer: Concerts Familiars: "El Carnaval dels animals". Eszter Schütz i Jesús Lira, violins; Laia Martí, viola; Josep Bassal, violoncel; Stanislava Ivanova, contrabaix; Elvira Querol, clarinet; Séverine Rospocher, flauta; Sebastià Bel, percussió; Maria Figa i Lali Solà, piano. Centre Cultural la Mercè (19h)

- 25 de febrer. Temporada de Concerts "Romàntic Trio". Gennady Dzyubenko, piano; Pierfrancesco Fiordaliso, violí; François Ragot, violoncel. Auditori Viader (20h)


JA HAN COMENÇAT ELS ASSAJOS DE L'ORQUESTRADA


Els primers assajos de la VII Orquestrada ja han començat. Un total de 220 alumnes procedents d'escoles de música d'arreu de les comarques gironines, van participar en els primers assajos que van tenir lloc els dies 24 i 25 de gener. El següent encontre serà el cap de setmana 7 i 8 de febrer i l'1 de març faran un assaig conjunt. Un gran treball que finalitzarà el dia 7 de març a l'Auditori de Girona amb el gran concert final.


TORNA EL PROGRAMA AD LIBITUM A TV GIRONA


El Conservatori tornarà a coproduir el programa Ad Libitum juntament amb TV Girona. El programa s'emetrà quinzenalment els divendres a les 22h, amb repeticions diumenges (23h) i dimarts (21h). L'estrena d'aquesta nova edició d'Ad Libitum serà el proper 14 de febrer.

El programa Ad libitum va començar les seves emissions el 21 de setembre de 2013. Sis mesos després, el mes de març de 2014, rebia el premi Zapping al millor programa de TV local. En cada programa, de 25 minuts de durada, es parla de la música des de diferents vessants: actuacions, explicacions sobre termes musicals, activitats del Conservatori i compta amb una secció realitzada exclusivament pels alumnes de l'aula de Cultura audiovisual, on ells interpreten una obra i  l'enregistren amb les càmeres del Conservatori. L'objectiu és difondre la música i donar a conèixer arreu les activitats que es porten a terme al Conservatori de música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona.


Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona -  972 20 01 29 -  972 22 41 14
www.cmg.cat -  conservatori@cmg.cat


- Consulta la nostra política de privacitat.
- Per a qualsevol consulta o comentari fes clic aquí
- Si vols donar-te de baixa del nostre Newsletter, fes clic aquí