Si no veu correctament la nostra Newsletter, faci clic aquí
Newsletter febrer 2015


 

ACTIVITATS DE TOT TIPUS HAN OMPLERT LA SETMANA CULTURAL 


La Setmana Cultural, que aquest any va tenir lloc del 14 al 21 de febrer, va comptar amb activitats adreçades a tots els alumnes i també al públic en general. Des dels tallers de diferents instruments: clavicèmbal, viola da gamba, orquestra de corda, a conferències i un munt de concerts. Durant una setmana els alumnes van gaudir de la música d'una manera molt diferent. 


MÉS ACTUACIONS PER LA TEMPORADA DE CONCERTS  


El mes de febrer la Temporada de Concerts ha comptat amb diferents actuacions de professors i exalumnes. Els concerts previstos durant el mes de març són:

- L'Hora greu. Dimecres, 11 de març 20h Auditori Viader

- Tres per tres: Del Classicisme al segle XX. Dimecres, 18 de març 20h Auditori Viader 


TOT A PUNT PER A LA VII ORQUESTRADA DE LES COMARQUES DE GIRONA 


Una vegada finalitzats els diversos assajos al Conservatori i a l'Espai La Pineda de Sant Gregori, tot és a punt pel gran Concert de la VII Orquestrada de les comarques de Girona. El dissabte 7 de març (19h) 220 estudiants gironins es trobaran a la Sala Xavier Montsalvatge de l'Auditori de Girona  per presentar la seva actuació. Un treball que arriba després d'un gran treball sota la direcció de David Salleras (Banda i Orquestra Simfònica) i Eszter Schütz (Orquestra de corda). 


ELS CONCERTS FAMILIARS PORTEN ELS MÉS PETITS A CONCERT


Els alumnes més petits, juntament amb les seves famílies, han gaudit d'una bona varietat de Concerts Familiars aquest mes de febrer. Des de "Quixoteràpia", a l'Auditori de la Mercè, amb les aventures de Don Quixot, al tradicional "Carnaval dels animals". La coneguda obra de Camille Saint-Saëns va ser interpretada en tres ocasions. D'una banda, els alumnes de conjunt sota la direcció de Tània Parra van actuar a l'Auditori Viader i també a la Sala La Cate de Figueres. Per altra banda, els professors del Conservatori van oferir una altra versió d'aquest "Carnaval dels animals" a l'Auditori de la Mercè. Tot plegat, amb l'objectiu d'atraure el públic més familiar. 


LA CAMERATA ACTUARÀ A L'AUDITORI DE LA MERCÈ 


La formació Camerata, dirigida per Alba Roca, presentarà un concert a l'Auditori de la Mercè (divendres, 6 de març 19h). Després que durant la Setmana Cultural el públic presenciés un assaig obert de la formació, ara donaran a conèixer el resultat de tot el seu treball. Interpretaran "L'Olimpia" i "Concert per a 4 violins i violoncel obligat " de Vivaldi i "Concerto grosso en Sol M" de G.F. Haëndel. 


INTERCANVI DE L'ORQUESTRA AMB ALUMNES DE SANTANDER 


Dins les activitats de l'Orquestra, aquest mes de febrer han rebut alumnes del Conservatori de Santander. Després d'assajar conjuntament durant tot un cap de setmana, diumenge 15 de març van presentar un concert al Centre d'Arts Escèniques El Canal de Salt. El proper intercanvi de l'Orquestra tindrà lloc amb alumnes de Thiers (França). L'acte tindrà lloc el 14 de març també al Centre d'Arts Escèniques El Canal (19h). Posteriorment, del 27 al 29 de març, els gironins viatjaran al Thiers per completar aquesta activitat. 


JA ES PREPAREN LES PROVES SELECCIÓ DEL GIRACONCERT 


Un cop finalitzat el termini d'inscripció, tot es prepara per les proves de selecció del Giraconcert. Els inscrits actuaran el proper dissabte 14 de març al Conservatori davant del jurat. Els alumnes seleccionats participaran a la Gira de Concerts que tindrà lloc el 17,18 i 19 d'abril en diferents escenaris gironins, des de l'Auditori Viader de Girona a l'Auditori Narcís Monturiol de Figueres o el de Banyoles, entre d'altres. 


PROPERS CONCERTS DEL COR DE CAMBRA 


El Cor de Cambra de la Diputació de Girona, dirigit per Pablo Larraz, presentarà dos concerts aquest mes de març. Dissabte 14 de març (20h) a la Basílica de Castelló d'Empúries i diumenge 15 de març (12h) a l'Auditori de la Mercè de Girona.  Juntament amb Ensemble Bach zum mitsingen, format per Katy Elkin, oboè; Adriana Alcaide, violí; Maria Roca, violí; Núria Pujolràs, viola i Montserrat Colomé, violoncel i dirigit per Pau Jorquera i Daniel Tarrida, presentaran "Música i espiritualitat". LA GUITARRADA ARRIBA A LA 15ena EDICIÓ 


Aquest mes de març la ja tradicional "Guitarrada" arribarà a la quinzena edició. Després de diversos assajos, entre ells durant la Setmana Cultural, guitarristes d'arreu de les comarques de girona presentaran un concert el 22 de març al Centre d'Arts El Canal de Salt (12h30').


AD LITIBUM: PROPERES EMISSIONS


Les emissions del programa "Ad libitum" a TV Girona durant els mes de març seran:

- Dissabte, 14 de març 22h. Repeticions: diumenge, 15 de març  a les 23h i dimarts, 17 de març a les 21h

- Dissabte, 28 de març 22h. Repeticions: diumenge, 29 de març  a les 23h i dimarts, 31 de març a les 21h


Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona -  972 20 01 29 -  972 22 41 14
www.cmg.cat -  conservatori@cmg.cat


- Consulta la nostra política de privacitat.
- Per a qualsevol consulta o comentari fes clic aquí
- Si vols donar-te de baixa del nostre Newsletter, fes clic aquí