Si no veu correctament la nostra Newsletter, faci clic aquí
Newsletter maig 2015


 

ALTA QUALITAT D'ACTUACIONS ALS XIV PREMIS 


El jurat va destacar l'alt nivell general dels participants als XIV Premis d'Interpretació Musical que van tenir lloc els dies 16 i 17 de maig. Un total de 140 participants de 4 a 18 anys d'arreu de Catalunya i el País Valencià van concursar en les modalitats de teclat, corda fregada i polsada, vent i percussió i música de cambra. Enhorabona!!


ÚLTIMES ACTUACIONS DE LA TEMPORADA DE CONCERTS 


El Cor jove i el Cor de Cambra de la Diputació han estat els protagonistes dels concerts de la  temporada durant el mes de maig, juntament amb el quartet format per Stanislava Ivanova, contrabaix; Joan Fèlix, viola; Maria Figa, piano i Séverine Rospocher, flauta i flautí, que van presentar "Piccolo VS double bass". Pel què fa al concert "A la cambra de Bach", ha quedat ajornat per al proper curs, amb data pendent de determinat.

La Temporada de Concerts acabarà el proper mes de juny amb les actuacions:

- "Compositors del Conservatori", (dimecres, 3 de juny 20h Auditori Viader), "Banda Festival" (diumenge, 14 de juny 12h Auditori de Girona)  "L'Octet en Fa Major, D. 803 de Franz Schubert", (dimecres, 17 de juny 20h Auditori Viader), "Concert final de curs Orquestres de corda i grup de vent simfònic del Conservatori de Girona"(divendres, 19 de juny 20h El Canal de Salt) , "Concert del dia de la música"(diumenge, 21 de juny 20h Auditori Josep Irla de la Generalitat). 


ACABA EL CICLE CAMBRES@FORA!

El mes de maig els grups de cambra han sortit del Conservatori per actuar en diferents escenaris gironis. Del 10 al 28 de maig, el cicle  Cambres@Fora! ha presentat diverses actuacions amb espais de Girona com el Pati de la Diputació, el Museu d'Art , la Biblioteca Carles Rahola i la Fundació Valvi. Però també han viatjat fins a Cassà de la Selva i Santa Coloma de Farners. Tot plegat, per donar als alumnes l'oportunitat de tocar en diferents escenaris i de mostrar el seu treball davant d'un públic també canviant. ARRIBEN ELS SONS DE PRIMAVERA 

La primavera ha arribat oficialment el mes de maig pels alumnes de nivell elemental. El dia 30, els alumnes de P4A, P4B,P5B,P5C,1rA i 3rC van oferir el Concert "Sons de primavera". Aquesta actuació formava part del treball dels alumnes de Grau Professional que fan l'assignatura de Pedagogia i que van dirigir l'actuació dels joves intèrprets. Amb diferents cançons i danses van fer gaudir el nombrós públic que omplia l'Auditori Viader. 


ÒPERA I GRANS MUSICALS AMB LES ALUMNES D'INTERPRETACIÓ I ESCENA

Les alumnes d'interpretació i escena van presentar l'últim concert del curs a l'Auditori Viader. Sota la direcció de Carmen Rodríguez van interpretar alguns dels temes més escoltats de grans musicals com Mikado o Mar i Cel, així com àries que el públic va reconèixer ràpidament. Des de La reina de la nit de La Flauta Màgica al Duet dels gats de G. Rossini. CONCERT DE PIANO AMB ALUMNES DE L'ESMUC

Un any més, el departament de piano ha organitzat un concert a càrrec d'alumnes de l'Escola Superior de Música de Catalunya.  L’objectiu d'aquesta activitat és donar a conèixer el treball d’alumnes que estan a punt d’acabar els seus estudis pianístics, a més de donar-los una oportunitat de tocar en públic per enriquir la seva formació. En aquest cas, l'actuació va constar de Sonata núm. 59  de J. Haydn, a càrrec de Gerard Morató. Per altra banda, Luis López va interpretar Corpus Christi a Sevilla d'Albéniz i Daniel Taboada va oferir L’alouette Lulu de Messiaen. Finalment, l'actuació de Miquel Bruñó va constar d'una improvisació. 


 


EL CONSERVATORI PARTICIPARÀ AL FESTIVALOT 


El proper mes de juny, el Conservatori participarà al  festival de nova creació "Festivalot" amb tres actuacions: 

Del Barroc al Tango

Dissabte 6 de juny a les 14h. Claustre de la Mercè. A càrrec del quartet de violes "Flors i Violes”: Carme Cavalleria, Teresa Martí, Judit Subirana i Joan Fèlix. Obres de Handel, Telemann, Mozart, Grieg, Strauss, Bizet, Piazzolla, Joplin i Mores.

La màquina del temps. Instruments d’abans, música d’ara.

Diumenge 7. 14h30'. Claustre de la Mercè. A càrrec de Sara Parés, flauta de bec ; Maike Burgdorf, instruments de corda polsada; M. Àngels Pardàs, clavecí; Pau Marcos, viola da gamba.

El Carnaval dels animals

Diumenge 7 de juny a les 17h. Auditori de la Mercè. A càrrec dels alumnes de conjunt de 1r i 3r de grau professional de piano del Conservatori. Direcció Tània Parra


TOT A PUNT PEL BANDA FESTIVAL 


Les Bandes del Conservatori ja es preparen pel concert que oferiran el diumenge 14 de juny (12h Auditori de Girona) juntament amb la Banda de l'Escola de Música de La Lira Ampostina. Els ampostins viatjaran fins a Girona el dia 13 de juny per fer un assaig conjunt i també un concert a la Plaça Independència de Girona (dissabte, 13 de juny 20h). En aquesta actuació a l'aire lliure hi participarà la Lira Ampostina infantil sota la direcció del Mestre Eric Benito i La Banda del Conservatori de Girona també interpretarà una peça. Tot plegat serà un preàmbul que culminarà amb el gran concert de bandes de diumenge 14 de juny sota la direcció de Lluís Caballeria, Dani Gallostra, Èric Benito i Octavi Ruiz. 


CONCERT FINAL DE CANT CORAL 


Els alumnes de Cant Coral acomiadaran el curs amb un concert el dia 15 de juny. Sota la direcció de Jorgelina Giordano actuaran al Pati de la Casa de Cultura (19h30') i mostraran el seu treball al llarg del curs. 


ÚLTIMES EMISSIONES DEL PROGRAMA AD LIBITUM


El programa Ad Libitum acaba les seves emission el proper mes de juny. Els dos últims programes de la temporada s'emetran els dies 6  i 20 de juny (22h). 


Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona -  972 20 01 29 -  972 22 41 14
www.cmg.cat -  conservatori@cmg.cat


- Consulta la nostra política de privacitat.
- Per a qualsevol consulta o comentari fes clic aquí
- Si vols donar-te de baixa del nostre Newsletter, fes clic aquí