Si no veu correctament la nostra Newsletter, faci clic aquí
Newsletter juny 2015


 

L'ESCOLA CORAL, PREMIADA A ROMA


L'Escola Coral ha acomiadat el curs a Roma. De l'1 al 5 de juliol van viatjar a la capital italiana per participar al Festival Música sacra de Roma, on van obtenir el Diploma de Plata. Els joves alumnes de Jorgelina Giordano van competir a l'església de San Paolo amb d'altres cors procedents dels Estats Units, República Txeca, Indonèsia, Itàlia, Rússia, Eslovènia, Dinamarca, Estònia, Hongria i la República de Corea. Durant la seva estada a Roma, l'Escola Coral també va oferir dos concerts a la basílica de San Crisogono i a San Paolo.  Enhorabona!


FI DE LA TEMPORADA DE CONCERTS


La Temporada de Concerts del curs 2014-2015 ha acabat el mes de juny. Les Orquestres de corda es van acomiadar amb un concert conjunt al Centre d'Arts Escèniques El Canal de Salt, mentre que les bandes ho van fer a l'Auditori de Girona. També hi va haver concert de comiat per l'Escola Coral  l'Auditori Irla. L'últim concert de professors de la Temporada va ser el dia 3 de juny. El professor de saxo David Salleras va intepretar un conjunt d'obres inèdites escrites per professors del Conservatori. Enhorabona!


LES BANDES ACOMIADEN EL CURS AMB UN CAP DE SETMANA DE FESTIVAL


Les diferents Bandes del Conservatori, des de les infantils fins a la Big Band, van acomiadar el curs el cap de setmana 13 i 14 juny.  I ho van fer acompanyats d'una banda centenària: la Lira Ampostina. Tots plegats van actuar a l'Auditori de Girona el diumenge 14 de juny. El dia abans, van sorprendre els vianants amb una actuació a la Plaça Independència de Girona. 


BON

ESTIU!!


El curs 2015-2016 començarà el dia 21 de setembre. 


Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona -  972 20 01 29 -  972 22 41 14
www.cmg.cat -  conservatori@cmg.cat


- Consulta la nostra política de privacitat.
- Per a qualsevol consulta o comentari fes clic aquí
- Si vols donar-te de baixa del nostre Newsletter, fes clic aquí