Si no veu correctament la nostra Newsletter, faci clic aquí
Newsletter setembre 2015


 

COMENÇA EL CURS AMB DUES AULES NOVES 


El curs 2015-2016 ja ha començat. Des del dia 21 de setembre els alumnes ja assisteixen a les classes teòriques i d'instrument. Aquest any estrenem dues aules al primer pis, la B6 i B8, on s'impartiran classes de violí, clarinet, contrabaix i violoncel. Tot és a punt, doncs, per tirar endavant el nou curs. Benvinguts!!


L'ESCOLA CORAL, SELECCIONADA AL CICLE GIRONA CORAL 


Després d'obtenir el Diploma de plata al Festival música sacra de Roma el passat mes de juliol, ara l'Escola Coral del Conservatori ha estat seleccionada per participar al cicle Girona Coral. D'aquesta manera, presentaran el concert "Mites, tradicions i cultures" a l'Auditori Palau de Congressos de Girona (18 d'octubre, 12h), juntament amb grups de cant coral i instrumentals de l'Escola Ut Música de Barcelona, sota la direcció de Jorgelina Giordano i Sergi Salinas com a director convidat. L'Ajuntament de la ciutat ha organitzat el Cicle Girona Coral amb l'objectiu d'incentivar la consolidació i el creixement de les corals de casa nostra, incrementar la seva participació en projectes ciutadans i col·laborar en la seva evolució artística dins el marc d'aquesta expressió musical. Enhorabona!! 


EL CONSERVATORI JA PREPARA LA INAUGURACIÓ DELS CURSOS DE LA CASA DE CULTURA 


Com cada any, els alumnes del Conservatori participaran en la inauguració dels Cursos de la Casa de Cultura. En aquesta ocasió, Irene Rodríguez (alumna de guitarra) i Teresa Martí (viola) interpretaran obres d' A.Piazzolla, I. Albéniz, E.Granados i C.Machado mentre presenten "Històries de la Sra. Mort" juntament amb els alumnes d'El Galliner. L'acte, que tindrà lloc el dia 22 d'octubre (19h30' Auditori Viader) vol ser un homenatge a l'escriptor Jesús Moncada, nascut a Mequinensa. La direcció escènica serà a càrrec de Cristina Cervià, mentre que Roger Tapias assumirà la direcció musical.   


Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona -  972 20 01 29 -  972 22 41 14
www.cmg.cat -  conservatori@cmg.cat


- Consulta la nostra política de privacitat.
- Per a qualsevol consulta o comentari fes clic aquí
- Si vols donar-te de baixa del nostre Newsletter, fes clic aquí