Si no veu correctament la nostra Newsletter, faci clic aquí
Newsletter octubre 2015


 

CONCERT DE L'ESCOLA CORAL I UT 


L'Escola Coral va presentar a la Sala de Cambra de l'Auditori de Girona el Concert "Mites, tradicions, cultures", juntament amb grups de cant coral i instrumentals de l'Escola Ut Música de Barcelona. Durant prop d'una hora, els estudiants gironis i barcelonins van actuar conjuntament sota la direcció de Jorgelina Giordano i Sergi Salinas, procedent de l'Escola UT. Aquest acte formava part del Cicle Coral 2015, organitzat per l'Ajuntament de Girona a través d'un procés de selecció en què van ser escollits.

VIOLA I GUITARRA INAUGUREN ELS CURSOS DE LA CASA DE CULTURA 


Els cursos de la Casa de Cultura ja han començat oficialment després de la presentació que va tenir lloc el passat 22 d'octubre. Com en les anteriors edicions, l'acte estava dedicat a una figura literària. En aquest cas, es tractava de l'escriptor Jesús Moncada. Després del parlament del seu editor,  Carles-Jordi Guardiola, els alumnes d' El Galliner van actuar sota la direcció de Cristina Cervià i acompanyats per les alumnes del Conservatori Irene Rodríguez i Teresa Martí. Dirigides per Roger Tapias, la guitarra de Rodríguez i la viola de Martí van posar música a la interpretació dels joves actors sobre les "Històries de la Senyora Mort". 


EL PROFESSOR JOSEP BASSAL PRESENTA "HISTORIA DEL VIOLONCHELO EN CATALUÑA"


El professor Josep Bassal i l'historiador Jaime Tortella van presentar aquest mes d'octubre el seu llibre "Historia del violonchelo en Cataluña" (Ed. Arpegio). Davant del nombrós públic de l'Aula 0 del Conservatori, van explicar com han investigat prop de tres anys entorn el violoncel. Tot plegat, per desfer alguns mites, van assegurar, com el de Pau Casals. I també per demostrar que Catalunya compta amb una llarga tradició txelística que ja es remunta al segle XVII. La presentació va finalitzar amb una actuació de Josep Bassal i l'alumna Lluïsa Paredes. 


TOT A PUNT PEL CONCERT BENÈFIC A FAVOR DEL BANC DELS ALIMENTS 


Després de dues edicions consecutives, el Conservatori torna a organitzar un Concert Benèfic a favor del Banc dels Aliments. Coincidint amb el Gran Recapte, que tindrà lloc a tot Catalunya el 27 i 28 de novembre, els professors del Conservatori actuaran el dia 26 de novembre (20h) a l'Auditori Viader. Durant l'actuació, es podran fer donatius destinats al Banc dels Aliments. Per altra banda, el concert també vol ser un acte d'homenatge per recordar la professora d'educació corporal Carme Ciuró, que va morir el passat mes de setembre. 


Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona -  972 20 01 29 -  972 22 41 14
www.cmg.cat -  conservatori@cmg.cat


- Consulta la nostra política de privacitat.
- Per a qualsevol consulta o comentari fes clic aquí
- Si vols donar-te de baixa del nostre Newsletter, fes clic aquí