Si no veu correctament la nostra Newsletter, faci clic aquí
Newsletter novembre 2015


 

EL CONCERT BENÈFIC RECAPTA 300 KILOS D'ALIMENTS 


 

 

El III Concert Benèfic organitzat pel Conservatori i el Banc dels aliments va recaptar 300 kg d’aliments entre donatius i productes alimentaris bàsics . El 26 de novembre, una quinzena de professors del Conservatori van actuar durant una hora a l'Auditori Viader en aquest concert en record de la professora Carme Ciuró, que va morir el passat mes de setembre. Tots plegats van oferir una petita mostra de les diferents disciplines que s’imparteixen al Conservatori de Girona per a una bona causa.

 

 


  


ELS ALUMNES D'HISTÒRIA APRENEN SOBRE ICONOGRAFIES 


Aquest mes de novembre, els alumnes d'història de la música de la professora Laura Pallàs han tingut l'oportunitat d'assistir al taller "De la iconografia a la interpretació".  El matí del dia 21, el grup Locus Desperatus, format per Pepe Morales Luna, Meritxell Genís Rodríguez i Oriol Casadevall i Crespo va parlar als estudiants sobre les diferents famílies d'instruments de l'edat mitjana, sobre el so, la reconstruccció i la seva funcionalitat. L’objectiu d’aquest taller era aprendre a extreure informació de la iconografia i a utilitzar-la a l’hora d’interpretar aquest repertori. Tots plegats van tenir l'oportunitat d'analitzar les diferents famílies d’instruments i la seva evolució iconogràfica, així com la seva influència en instruments actuals. 


EL CONSERVATORI PARTICIPA EN ELS ACTES CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE 


El professor de violoncel Josep Bassal i l'alumna de viola Carme Cavalleria van actuar el passat 25 de novembre al Claustre de la Diputació de Girona. La seva interpretació formava part dels actes organitzats per la Diputació, la Generalitat i l'Ajuntament de Girona per commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. Bassal i Cavalleria van interpretar la Serenade de F. Schubert i la suite Air de J. S. Bach.  


CONCERT DEL COR DE CAMBRA AMB L'ORQUESTRA DE GIRONA 


El passat 21 de novembre, el Cor de Cambra de la Diputació va actuar amb l'Orquestra de Girona a l'Auditori de la ciutat. Tots plegats van interpretar una de les partitures corals religioses més destacades de Mozart, les Vesperae Solennes de Confessore. A més, el concert va comptar amb melodies tradicionals catalanes a partir de de poetes com Carner, Maragall o Salvat-Papasseit.


JA ES PREPAREN ELS CONCERTS DE NADAL 


El Conservatori acomiadarà el primer trimestre del curs amb tres concerts de Nadal. El dia 17 de desembre hi haurà dues actuacions a l'Auditori de Girona. A les 18h30' serà el moment d'escoltar els alumnes de Cant Coral, sota la direcció de Jorgelina Giordano. En aquest cas, oferiran un Concert Participatiu en què també cantaran pares i mares d'alumnes.  Però també hi haurà un espai per l'Orquestra de guitarres i el Grup de flautes del Conservatori. Després d'aquesta actuació, a les 21h i a la mateixa sala, el Cor jove, el Cor de cambra, i l'Orquestra de grau professional presentaran una de les obres més representatives del Nadal. Es tracta de la Cantata de Sant Nicolau, de Benjamin Britten. Per altra banda, el dia 19 de desembre, les Bandes Juvenil, Professional i la Big Band del Conservatori, actuaran al Centre d'Arts Escèniques El canal de Salt. El Concert de Bandes tindrà lloc a les 19h, sota la direcció de Lluís Caballeria i Dani Gallostra. 

 

 

 


Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona -  972 20 01 29 -  972 22 41 14
www.cmg.cat -  conservatori@cmg.cat


- Consulta la nostra política de privacitat.
- Per a qualsevol consulta o comentari fes clic aquí
- Si vols donar-te de baixa del nostre Newsletter, fes clic aquí