Si no veu correctament la nostra Newsletter, faci clic aquí
Newsletter desembre 2015


 

EL CONSERVATORI ACOMIADA L'ANY AMB TRES CONCERTS DE NADAL


El Conservatori ha acomiadat el primer trimestre del curs amb tres Concerts de Nadal. El dia 17 de desembre l'Auditori de Girona va acollir dos espectacles (18h30' i 21h). Mentre que el primer va comptar principalment amb els alumnes de nivell elmental, a més dels grups de flautes i guitarres de grau professional, la segona actuació va oferir un tema especialment nadalent.  I és que l'Orquestra de grau professional, el Cor jove i el Cor de Cambra de la Diputació de Girona van presentar la "Cantata de Sant Nicolau" de Benjamin Britten. 

A més, les bandes professional, juvenil i Big Band van acomiadar el trimestre amb un concert al Centre d'Arts Escèniques de Salt. D'aquesta manera, les diferents formacions van desitjar-nos Bones Festes. 


OBERTA LA INSCRIPCIÓ A LA VIII ORQUESTRADA DE LES COMARQUES DE GIRONA 


Ja és oberta la inscripció a la VIII Orquestrada de les Comarques de Girona. Els participants es poden inscriure fins al dia 17 de gener de 2016. Els primers assajos tindran lloc el 23 i 24 de gener. 


TOT A PUNT PER COMENÇAR EL CICLE DE CONCERTS 


Tot és a punt per començar el Cicle de Concerts 2015-2016. El mes de gener començaran els concerts d'exalumnes i també de professors. Al llarg del curs,tindran lloc vint-i-cinc actuacions en diferents espais de la ciutat, que comptaran amb la participació de professors, alumnes i exalumnes. Concerts per a tots els gustos i tots els públics. 


AMPLIAT EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ A L'AULA DE MÚSICA ANTIGA 


El termini d'insripció a l'Aula de Música Antiga ha estat ampliat fins al dia 10 de gener de 2016. Les classes començaran el cap de setmana del 13 i 14 de febrer. Aquest any, com a novetat, l'Aula compta amb un Mòdul de Música dels segles XIV i XV. 


L'ORQUESTRA DE GRAU PROFESSIONAL VIATJARÀ A CÁCERES


El mes de gener l'Orquestra de grau professional, dirigida per Lluís Caballeria, farà un intercanvi amb el Conservatori Hermanos Berzosa de Cáceres. Els dies 29, 30 i 31 de gener, els extremenys viatjaran fins a Girona per oferir conjuntament un concert a La Sitja de Fornells (30 de gener 19h). El mes de febrer, seran els alumnes de Girona els que es desplaçaran fins a Cáceres per retrobar-se novament i actuar junts de nou. Donat que des del Conservatori de Cáceres tenen vinculació amb l'ONG Cesal, ambdós concerts es faran en col·laboració aquesta organització. 


BONES FESTES!!


Les classes tornaran a començar el dia 11 de gener de 2016. 


Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona -  972 20 01 29 -  972 22 41 14
www.cmg.cat -  conservatori@cmg.cat


- Consulta la nostra política de privacitat.
- Per a qualsevol consulta o comentari fes clic aquí
- Si vols donar-te de baixa del nostre Newsletter, fes clic aquí