Organisme Autònom Conservatori de Música Isaac Albèniz de la Diputació de Girona
Dijous 11 d'agost de 2022
ON SOM  |  INTRANET  |  CONTACTE
Estem a: Inici // Oferta Educativa // Altres Ensenyaments // Aula De Música Antiga
oferta educativa

Altres Ensenyaments


Aula de música antiga

L'Aula s'adreça a tots aquells estudiants interessats a entrar en contacte amb els "instruments originals", a perfecionar-se en la interpretació del repertori antic i adquirir uns coneixements teòrics bàsics a l'entorn d'aquesta pràctica. Així mateix, també està destinada a aquells instrumentistes que tinguin interès a superar una prova per accedir a estudis superiors. Els tallers de cambra, de polifonia del Renaixement o el Conjunt d'improvisació són una altra manera d'ampliar coneixements entorn la música antiga.
Els estudis impartits a l'Aula de Música Antiga formen part el pla d'estudis de grau professional, com a assignatura optativa, tant per a l'alumnat del propi conservatori com per al d'altres centres (seguint el procediment de convalidació implementat per la subdirecció general d'ensenyaments artístics de la Generalitat de Catalunya).
L'Aula de Música Antiga implica l'estudi d'aquest tipus de música en un context on professors i alumnes tenen l'oportunitat de compartir experiències i coneixements entorn els instruments originals. És, per tant, una forma de pertànyer a un col·lectiu de persones que comperteixen un interès comú: el d'aprendre cada vegada més sobre un estil de música desconegut per a alguns i enormement atractiu per a bona part dels qui el coneixen.


Informació Addicional


ON SOM  |  INTRANET  |  CONTACTE
Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona -  Tel.972 20 01 29 / 972 20 41 45  -  Fax 972 22 41 14
conservatori@cmg.cat  -  Avis Legal  -  Política de Privacitat  -  Crèdits  -  Cookies